Jaa

Hei ,


Minulla on iloinen ilmoitusasia Sinulle. Hyvinvointi-verkkosummitin videot ovat nyt katsottavissa. Ota opit omaksesi ja näe hyvinvointi kokonaisvaltaisena asiana.

Summit toimii seuraavasti:

1. Saat jokaisena päivänä sähköpostiviestin minulta, missä esittelen asiantuntijat ja mukana on linkki haastatteluvideoon.

2. Uusinnan haastattelut ovat auki 72 tuntia, joten pidä se mielessäsi. Haastattelut poistuvat nähtäviltä sen jälkeen, ja niitä ei voi enää katsoa.

3. Voit katsoa videoita ilman minkäänlaista aikarajaa VIP-passilla. Osta omasi tästä!


Suosittelen, että katsot tänään
seuraavat asiantuntijahaastattelut:

MARJALIISA MAJAVESI, Logoterapeutti ja mindfulness-ohjaaja - haastattelu "Sinuiksi stressin kanssa tietoisuustaidon avulla"

"Burnoutissa ihminen on todellakin vakavasti uupunut. Tunnetila on kuin pimeä tunneli, ja sieltä pitäisi jollakin tavalla löytää takaisin. Näihin tilanteisiin mindfulness tietoisuus -harjoitteet ovat yksinkertainen tapa toimia. Ne sopivat myös uupuneille."

HELENA Ö, Onnellisemman ajankäytön valmentaja - haastattelu"Onnellinen ajankäyttö"

"Mitä tehokas ajankäyttö on? Se ei ole missään tapauksessa sitä, että tehdään mahdollisimman paljon mahdollisimman lyhyessä ajassa. Eikä sen pitäisi olla myöskään semmoinen asia, jolla pitäisi kehuskella. Mielestäni onnellinen ja tehokas ajankäyttö on sitä, että tiedetään mitä tehdään, miksi tehdään ja milloin. Siitä on selkeä kuva mielessä. Tehokasta ajankäyttöä on myös se, kun saadaan aikaiseksi ja voidaan itse hyvin."

TUULA MASALIN, Työyhteisövalmentaja- ja sovittelija – haastattelu "Tiedostaminen ja stressinhallinta"

"Elämämme aikana vastaan tulee monenlaisia kokemuksia. Saamme paljon hyviä sekä myönteisiä kokemuksia, jolloin koemme myönteisiä tunteita, voimaantumista, saamme itsevarmuutta, rohkeutta, kärsivällisyyttä ja koemme ilon hetkiä. Jokainen meistä voi aina palauttaa tällaisen kokemuksen mieleensä. Kun muistelemme kokemusta ja koemme uudelleen kokemuksen nostattaman tunnetilan, luomme tilan, joka on aivoille totta. Silloin voimme ankkuroida sen pysyväksi."

EVELIINA RUSI, Asahi-ohjaaja – haastattelu "Asahi - lempeä stressistä palautumisen menetelmä"

"Keho reagoi stressiin tosi monella tavalla. Reaktio voi näkyä vatsassa, lihaksissa tai vaikka sisäelimissä. Silloin stressi on kyllä todella vakava asia. Yleisesti se tunnetaan kuitenkin niskaseudulla. Sinne saattaa muodostua hermopinteet, jolloin oireita tulee monenlaisia, kun ne lihakset on kireänä - päänsärkyä, huimausta ja joskus jopa puremalihakset kiristyy."

HANNA IKONEN, Ensiapukouluttaja ja vertaistuki – haastattelu "Löydä oma sisäinen voimavarasi"

"Parempi tapa on, että olemme avoin ja rehellisiä omille tunteillemme. Tuomme esille ne työyhteisössämme ja työterveyshuollossa. Uskallamme mennä sinne haavoittuvana ja niiden asioiden kanssa."

MIIA HUITTI, Stressivalmentaja – haastattelu "Puhkaise stressikuplasi - hoida stressiäsi säännöllisesti"

"Ajattelin, että suurin syy stressiini tulee kaikesta ulkopuolella. Mutta lopulta onkin niin, että vaikka ulkopuolella ei olisi mitään syytä, voin vaikuttaa omaan stressimäärääni siten, miten suhtaudun itse stressiin."


Tule keskustelemaan päivän aiheista ja videoiden herättämistä ajatuksista ja kysymyksistä Facebook-ryhmäämme.

Kuulemisiin!
Tuuli

Ps. Muista kertoa tapahtumasta ystävillesi.

Pps. Joko olet hankkinut VIP-passin? Tiesithän, että sillä saat näihin haastatteluihin pidemmän katseluoikeuden - aina 28.9.2019 asti. Oikeastaan, saat pääsyn haastatteluihin ilman aikarajaa, sillä pystyt lataamaan kaikki videot tietokoneellesi.Saat myös jokaiselta luennoitsijalta ilmaislahjan kiitoksena VIP-oikeuden hankinnasta.Videoita on +20, joten mukana on paljon sellaisia etuja, joita et kerta kaikkiaan voi jättää käyttämättä. Kannattaa siis harkita tätä vaihtoehtoa. VIP-passilla Sinun ei tarvitse kiirehtiä videoiden kanssa, vaan saat ottaa oman aikasi niille. Osta VIP-passi - tänään vielä hinta 67 €. Bonusten yhteisarvo on 1120 €. Lippu on siis aika hyvä hankinta. Saat lipun hinnan moninkertaisesti takaisin.

Ppps. Miksi saat postia useasti päivässä? Yksinkertaista: Mielestäni ansaitset tiedon kaikesta tapahtumaan liittyvästä. Lisäksi et voi katsoa videoita muuten kuin näiden sähköpostien linkkien kautta. Tapahtuman aikana postitus on runsasta, mutta sen jälkeen hiljenee.

 
Kuka?
Tuuli Paaksi - Muutosvalmentaja, BF, BPF, AFF, LCF Life Coach®, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja
Miksi?
Löydettyäni Access Consciousness -menetelmän, selvisin aikoinaan syvästä työuupumuksesta, stressistä ja masennuksesta. Omien kokemuksieni myötä, minulle kasvoi suuri intohimo auttaa muita työuupumuksesta kärsiviä ihmisiä takaisin omaan voimaansa. Uskon, että on jokaisen oikeus elää onnellista ja tasapainoista elämää.
Hyvinvointi-verkkosummit / Onnenportti Oy
True Hearts Valmennus - ja koulutustilat
Malminkaari 5
00700 Helsinki
FinlandEmail Marketing by ActiveCampaign